O NAMA

Kako kupiti jeftine avio karte / naše iskustvo.

Dragi Prijatelji,

Naša Travel Agencija Je Osnovana 1998 God U Miami-U Florida. Zbog Velike Potražnje Putnika Za Jeftine Avio Karte Iz Države Georgia, Preselili Smo Se U Atlantu U 2003 Godini.

U Ovih 22 godina Rada, Postali Smo Jedna Od Najpopularnijih I Najjeftinijih Putničkih Agencija Na Teritoriji USA Koja Se Specijalizovana Za Najbolje I Najsigurnije Aranžmane Oko Avio Letova Za Bosnu I Hercegovinu, Hrvatsku I Ostale Evropske Destinacije.

Naš Logo Koji Prepoznaje I Velika I Mala Raja, SAMO PTICE LETE JEFTINIJE, Oraspoložio Je Mnoge Ali I Obavjestio Putnike O Našim Primamljivim Ponudama.

Mi I Posle 19 Godina Neprekidnog Rada I Dalje Garantujemo Najpovoljnije Cijene I Najbolju Moguću Uslugu Na Sjevernoameričkom Tržištu. Pozivamo Vas Da I Sami Provjerite.

Jeftine Avionke Karte Kupcima Svakodnevno Nudi Diskontirane Cjene Avio Karata U SAD, I Iz Više Od 900 Gradova I 174 Zemalja Širom Svijeta .

Zbog Naši Strateških Ugovora S 67 Avio Kompanija, Naša Travel Agencija Poslužuje 6 Kontinenata I Nudi Neke Od Najnizi Cjena I Jeftine Avio Karte Svojim Mušterijama.

Naš Logo Koji Prepoznaje I Velika I Mala Raja, SAMO PTICE LETE JEFTINIJE, Oraspoložio Je Mnoge Ali I Obavjestio Putnike O Našim Primamljivim Ponudama. I Radi Toga Vam Mi, Kao Malo Ko Drugi, I Možemo Ponuditi Jeftine Avionske Karte. Ekspertiza – Naše Rezervacije Bookiraju Stručnjaci Sa Velikim Iskustvom U Globalnim Putničkom Servisu. Mreža – Preko Nas Možete Putovati Sa 67 Avio Kompanija, Na Više Od 900 Top Destinacija U Svijetu. Putovanja U Stilu Uz Niže Cjene – Vaš Izbor: Prva, Poslovna Ili Ekonomska Klasa. Pogodnost – Rezervirajte Vašu Kartu Direkto Online, Ili Nazovite Jednog Od Naših Putničkih Agenata Koji Će Vam Dati Savjet I Pomoći Kako Da Isplanirate Svoje Putovanje Uz Što Jeftinije Avio Karte. Podrška – Mi Smo Tu Kad Nas Trebate!

Nezaboravite, Uz Jeftine Avio Karte — Samo Ptice Lete Jeftinije Tel # 770-963-9684 — Tel # 770-963-9685

Call Now ButtonPozovite NAS

Privacy Preference Center

Koristimo kolačiće

Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisnickog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.

Što je kolačić?
Kolačić je informacija spremljena na Vaše racunalo od strane web stranice koju posjetite. Kolačići obicno spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogucava stranici da prikaže informacije prilagodene Vašim potrebama.
Kolačići mogu spremati širok raspon informacija. Ipak, sve informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogucite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im niste omogucili i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem racunalu. Zadane aktivnosti spremanja i slanja kolačića Vama nisu vidljive. Ipak, možete promijeniti postavke internetskog preglednika tako da sami odaberete hocete li odobriti spremanje kolačića, da automatski pri zatvaranju internetskog preglednika obrišete spremljene kolačiće i slicno.

Kako onemoguciti kolačiće?
Iskljucivanjem kolačića odlucujete da li hocete dopustiti pohranjivanje kolačića na vašem racunalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u postavkama vašeg internetskog preglednika.
Ako onemogucite kolačiće, necete moci koristiti neke od funkcionalnosti na našim web stranicama.

Kakve kolačiće koriste naše stranice i zašto?
Naše stranice koristi kolačiće s primarnim ciljem kako bi naše web stranice vam omogucile bolje korisnicko iskustvo. Kolačići se koriste za pamcenje korisnickih podataka i postavki.

Kakvi još kolačići postoje na našim stranicama?
Postoji nekoliko vanjskih servisa koji korisniku spremaju limitirane kolačiće. Ovi kolačići postavljeni su za normalno funkcioniranje odredenih mogucnosti koje korisnicima olakšavaju pristup sadržaju. Trenutno omogucujemo kolačiće društvenih mreža (Facebook), servisa za mjerenje posjecenosti (Google Analytics i Gemius Audience) te oglašivackih mreža poput Google AdSensea.

Dodatne informacije
Trenutno postoji nekoliko web-stranica za iskljucivanje pohranjivanja kolačića za razlicite servise. Više informacija možete saznati na sljedecim poveznicama:
http://www.allaboutcookies.org/
http://www.youronlinechoices.eu/
http://www.aboutads.info/choices/